Nakup nepremičnine

Vodič za nakup nepremičnine

Nakup nepremičnine ni samo vznemirljiv,  je veliko več kot le gledanje hiš, stanovanj in izbira tiste nepremičnine, ki si je želite. Pomisliti je potrebno na  mnogo stvari – veliko manj stresno je, ko proces razumete v celoti.

Definirajte, česa si želite

Povejte nam, česa si želite. Iz ogromne baze nepremičnin bomo zagotovo našli primerno za vas.

Iskanje prave nepremičnine

Ko bomo enkrat razumeli, česa si želite, bomo za vas pripravili izbor nepremičnin, ki sovpadajo z vašimi željami in kriteriji.

Ogledi

Ogledi potencialnih nepremičnin so ključni, ko kupujete bodoči dom. Veliko ljudi se odloči na listu mesta, približno 15 sekund po vstopu v prostor. Z vami bomo na vsakem ogledu, da vam lahko sproti odgovorimo na vsa morebitna vprašanja, prav tako pa ponudimo nasvet, ko je ta potreben.

Pogajanje in ponudba

Ko se enkrat odločite za nepremičnino, se bomo mi preusmerili na prodajalca in mu razložili naše pogoje nakupa. Tukaj pride zmeraj do pogajanj, ki pa se razlikujejo od primera do primera. Z našimi veščinami in znanjem si bomo za vas izborili najboljše možnno pogoje nakupa vaše sanjske nepremičnine.

Pogodbe in predaja

Po sprejemu ponudbe bomo pripravili vso potrebno dokumentacijo za nakup novega doma. Proces nakupa je zaključen, ko je plačilo za nepremičnino opravljeno, lastništvo pa prepisano na vas.