Oddaja, hiša, samostojna, s 3 stanovanji: LJUBLJANA VIČ, CESTA NA BRDO, 399.90 m2

  • Surface area: 399,90 m2
  • Land area: 1.335,00 m2
  • Year of construction: 1998
  • Price: 5.000,00€ na mesec

Samostojna vila s tremi stanovanji, K+P+M, 399,90 m2, parcela v velikosti 1.335,00 m2

Opis

Vila je primerna za zahtevnejše stranke, veleposlaništva, razna predstavništva in večje družine.

Svetla, prostorna in zelo lepo vzdrževana vila je v celoti klimatizirana in opremljena z alarmnim sistemom ter dvema ločenima dovozoma.

Oprema in materiali so višjega cenovnega razreda. Funkcionalna razporeditev prostorov, ki obsega 3 ločene stanovanjske enote in dodaten prostor, ki obsega spalnico ter kopalnico. Vsaka enota ima kuhinjo, kopalnico, balkon ter ogromen osrednji prostor.

Hiša ima zelo velik in čudovito urejen vrt z zelenico, vrtno lopo za orodje ter ločen wellness s finsko savno z možnostjo jacuzzija .

Razporeditev in lega

V kleti se nahaja vadbeni prostor z garderobo, WC, tuš, vinska soba, kurilnica ter dve veliki garaži.

V pritličju se nahaja sprejemnica z garderobo in WC-jem za goste, izredno prostoren in svetel skupni dnevno bivalni prostor s kaminom in jedilnico ter z izhodom na lepo urejeno zelenico. Ob jedilnici je tudi kuhinja z ločeno shrambo.

V pritličju se nahaja tudi manjša pisarna ter 1-sobno stanovanje, ki obsega, kopalnico, kuhinjo z jedilno-bivalnim delom z izhodom na teraso in spalnico.

V prvem nadstropju se nahajata 2 različno veliki stanovanji, ter ločen prostor, ki zajema spalnico z izhodom na balkon ter veliko kopalnico. Ta prostor je primeren za goste.

Levo zgoraj se nahaja 1-sobno stanovanje, ki obsega kopalnico, kuhinjo z jedilno-bivalnim delom in spalnico z izhodom na manjši balkon.

Desno zgoraj se nahaja 2-sobno stanovanje, ki obsega, kopalnico, kuhinjo z jedilnico, 2 spalnici, obe imata izhod na balkon.

Lega S-J

Priključki

  • klima
  • alarmni sistem
  • optika
  • ogrevanje – talno gretje 

Lokacija in infrastruktura

Vila se nahaja v na zelo iskani lokaciji na Viču, v neposredni bližini celotne infrastrukture (šola, vrtec, pošta, trgovina, LPP,  AC priključek,…)

Pogoji in ostalo:

– vila se oddaja resnim najemnikom

– primerna je za zahtevnejše stranke, veleposlaništva, razna predstavništva ter večje družine.

– stroški niso vključeni v najemnino (cca. 500,00 €)

– varščina v višini enomesečne najemnine

– kot pogoj za sklenitev najemne pogodbe mora najemnik plačati naslednje stroške: priprava najemne pogodbe, izdelava primopredajnega zapisnika ob prevzemu nepremičnine, izvedba primopredaje ob prevzemu, obveščanje upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, svetovanje v času celotnega obdobja najema, hranjenje slikovnega materiala v arhivu posrednika v skupnem znesku: 5000,00 EUR + 22% DDV

VLJUDNO VABLJENI NA OGLED!

Property types: