Oddaja, stanovanje, 3-sobno: LJUBLJANA CENTER, 112.70 m2

  • Surface area: 112,70 m2
  • Purpose of use: 98.30
  • Year of construction: 2000
  • Price: 1.300,00€ na mesec

3-sobno  stanovanje, 112,70 m2, 5. nadstropje

V 5. (zadnjem) nadstropju zelo lepo urejene večstanovanjske stavbe, zgrajene l. 2000, ki se nahaja v mirni in lepo urejeni okolici, oddamo lepo, svetlo, prostorno, udobno  in popolnoma opremljeno 3-sobno stanovanje z teraso, ki nudi čudovit pogled na Ljubljanski grad. Stanovanju pripada parkirno mesto v garaži stavbe. Stavba ima dvigalo.

Velikost

Stanovanje obsega 112,70 m2, od tega 98,30 m2 bivalne površine, 7,60 m2 terase in 6,80 m2 kleti.

Razporeditev in lega

Stanovanje obsega predsobo, dnevni WC, kuhinjo,  jedilni del, ki se združi v dnevni prostor, iz katerega je izhod na prostorno teraso s pogledom na Ljubljanski grad, spalnico, dodatno sobo, ki lahko služi kot pisarna ali otroška soba, utility ter kopalnico s kadjo in WC-jem.

Stanovanje je popolnoma opremljeno in se nahaja na zelo iskani lokaciji v Centru, v neposredni bližini celotne infrastrukture.

Priključki

Internet

Centralno daljinsko

Parkiranje

1 parkirno mesto v garaži stavbe, še eno parkirno mesto bo na voljo po novem letu..

Lokacija in infrastruktura

Stanovanje se nahaja v večstanovanjski stavbi  na zelo iskani  lokaciji v Centru v Kapitlju, v neposredni bližini celotne infrastrukture.

Pogoji in ostalo:

– stanovanje se oddaja resnim najemnikom, nekadilcem

– stroški niso vključeni v najemnino (cca. 250-300€)

– varščina v višini enomesečne najemnine

– hišni ljubljenčki so dovoljeni

– kot pogoj za sklenitev najemne pogodbe mora najemnik plačati naslednje stroške: priprava najemne pogodbe, izdelava primopredajnega zapisnika ob prevzemu nepremičnine, izvedba primopredaje ob prevzemu, obveščanje upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, svetovanje v času celotnega obdobja najema, hranjenje slikovnega materiala v arhivu posrednika v skupnem znesku: 1.300,00 EUR + 22% DDV

VLJUDNO VABLJENI NA OGLED!