Prodaja, hiša, dvojček: ZALOG, VOLAVLJE, 132.80 m2

  • Surface area: 132,00 m2
  • Price: 180.000,00€

Hiša dvojček – 1 enota, 132,80 m2

V naselju Volavlje, 12 km iz Zaloga prodamo enoto hiše dvojček, l. 2014, skupne površine 132,80 m2, s teraso in s travnato okolico, ki je potrebna dokončne ureditve.

Velikost

Hiša z neto tlorisno površino 132,80 m2. V pritličju hiše so sanitarije, kurilnica (ogrevanje na olje), shramba, predsoba, kuhinja z dnevno sobo in izhodom na teraso. V nadstropju pa so tri spalnice, ena glavna spalnica z balkonom in dve otroški, ki si delita balkon, ter večja kopalnica. Zgoraj je še neizdelana, vendar izolirana mansarda cca 35,00 m2.

Lega

Hiša ima severno – južno lego. Vsi bivalni prostori so izredno svetli saj so (skupaj z balkoni) vsi orientirani na jug in vzhod.

Priključki

Internet

Ogrevanje – drva, kombinirana peč

Parkiranje

Možnost parkiranja več avtomobilov pred hišo.

Lokacija in infrastruktura

Hiša se nahaja v naselju individualnih hiš v Volavljah, kmečko okolje, kjer je možno nakupovati lokalne pridelke. Pristop do hiše je direkten iz glavne ceste, kjer se nahaja tudi avtobusna postaja LPP, avtobus št.: 26. Poskrbljeno je tudi za otroke in sicer z enoto osnovne šole Sostro od 1. do 4.razreda in tudi enoto vrtca iz VVZ Zalog .Veliko zelenih in rekreativnih površin v okolici.

Pogoji in ostalo

Pogoj prodajalca je, da kupec ob sklenitvi pogodbe poravna vrednost davka na promet z nepremičnino v višini 2% od prodajne vrednosti + del dodatnih stroškov prodaje v višini 0,44% od končne prodajne vrednosti.

VLJUDNO VABLJENI NA OGLED!

Property types: